"Imádkozunk érte" - eszméletlenül esett össze az NFL-játékos

New England Patriots v Green Bay Packers GettyImageRank2 Color Image nfl Horizontal SPORT AMERICAN FOOTBALL
GREEN BAY, WISCONSIN - AUGUST 19: Isaiah Bolden #7 of the New England Patriots is taken off the field on a stretcher after being injured in the fourth quarter against the Green Bay Packers during a preseason game at Lambeau Field on August 19, 2023 in Green Bay, Wisconsin. Patrick McDermott/Getty Images/AFP (Photo by Patrick McDermott / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A New England Patriots 21-17-re nyert a Green Bay Packers otthonában a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) előszezonjában, ám a győzelem vezéráldozattal járt, ugyanis az ijesztő sérülést szenvedett Isaiah Boldent hordágyon kellett levinni a pályáról.

A negyedik negyed elején Bolden csapattársával, Calvin Munsonnal ütközött, miután a Patriots újonca mozdulatlanul maradt lent a földön.

Az orvosi stáb azonnal a pályára rohant, majd a hosszas ápolás után hordágyra tették és kiskocsival hagyta el a pályát. A sokkoló eset után félbeszakadt a mérkőzés. Bolden állapotáról egyelőre annyit közöltek, hogy a játékos ugyan minden végtagját érzi, de továbbra is bent tartják a kórházban további vizsgálatokra.

Nagyra értékelem, ahogy a liga kezelte a dolgot. Szerintem a meccs félbeszakítása volt a helyes döntés" – fogalmazott a sajtótájékoztatón Bill Belichick, a Patriots edzője.