Vágólapra másolva!
Szörnyű tragédia történt a quebeci Saint-Eustache-ban lévő komplexumban: meghalt egy 11 éves kisfiú, miután egy korong a torkán találta el hokiedzés közben. A kanadai gyermek napokat töltött az intenzív osztályon, mielőtt szervezete feladta a harcot.

Szörnyű tragédia a gyerekek edzésén

A tragédia még a gyerekek keddi edzésén történt a quebeci Saint-Eustache-ban lévő komplexumban.

Meghaét a 11 éves kisfiú Forrás: YouTube

A mentők azonnal a közeli, montreali kórházba vitték a fiút, aki bár az összes szükséges védőfelszerelést viselte a tréningen, beleértve a nyakvédőt is, olyan szerencsétlenül találkozott a koronggal, hogy súlyos sérüléseket szenvedett

- vette észre a Ripost.

Nem egyedi az eset

A hatóságok jelenleg is vizsgálják, hogyan történhetett a tragédia, mivel nem ez volt az első hasonló eset - számolt be a The Sun. A Nottingham Panthers jégkorongozójának, a 29 éves Adam Johnsonnak október végén a Sheffield Steelers elleni meccsen egy korcsolya pengéje elvágta a torkát, aminek következtében a kórházban belehalt sérüléseibe.

"Mély részvétünket fejezzük ki a családnak, a barátoknak és a szeretteinek" – számolt be a kórház arról, hogy bár mindent megtettek a 11 éves fiú életéért, már nem tudták megmenteni.