Kettétörte a bíró lábát az előrevetődő sztárjátékos - videó

NFL, amerikai foci, Alvin Kamara, New Orleans Saints
NEW ORLEANS, LOUISIANA - DECEMBER 03: Alvin Kamara #41 of the New Orleans Saints runs with the ball in the fourth quarter against the Detroit Lions at the Caesars Superdome on December 03, 2023 in New Orleans, Louisiana. (Photo by Chris Graythen/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A profi amerikaifutball-liga (NFL) alapszakaszának vasárnapi játéknapján a Detroit Lions győzni tudott a New Orleans Saints otthonában. A találkozón megsérült a hazaiak irányítója, Derek Carr, de nála is súlyosabb sérülést szenvedett az egyik pályaszéli játékvezető.

A vendégek már hét perc után 21-0-s előnybe kerültek, ennek ellenére szorosan zárult a mérkőzés. A Detroit viszont így is végig vezetve, 33-28-ra megnyerte a mérkőzést, ezzel 9-3-as győzelem-vereség mutatóval áll és nagyon közel került a rájátszáshoz. A New Orleans-iaknak a vereséggel 5-7-esre romlott a mérlegük, ráadásul a második félidőben megsérült az irányítójuk, Derek Carr is.

Szorosan zárult a simának induló Saints-Lions meccs Forrás: Getty Images/2023 Getty Images/Chris Graythen

Súlyos sérülést szenvedett az egyik bíró

A Saints drukkereinél talán csak a játékvezetői stáb egyik tagjának fájt jobban a mérkőzés, ám ő súlyos sérülést szenvedett. A második negyedben ugyanis a hazaiak futója, Alvin Kamara a pálya széle felé futott, majd kapott egy lökést hátulról, amitől elvesztette az egyensúlyát. A meccsen két touchdownt is szerző, 28 éves futó ezáltal magatehetetlenül vetődött előre, és éppen

ráesett a 'láncos csapat' egyik emberének lábára.

Miközben Kamara azonnal felállt, a kamera a stábtagot mutatta, aki

fájdalmas üvöltések közepette szorongatta a bal lábát, amely természetellenes helyzetben állt.

A férfit később hordágyra tették és kórházba szállították.