Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia
Ausztria
21:002024. június 17.
Franciaország

A mellbimbóit is megmutatta a Rendőrakadémia szőke bombázója - így néz ki most

Leslie Easterbrook
Fotó: IMDb
Vágólapra másolva!
Leslie Easterbrook hat Rendőrakadémia-filmben játszott.
Vágólapra másolva!

Leslie Easterbrook 1949-ben született, ő játszotta Debbie Callahan őrmestert a Rendőrakadémia-filmekben és Rhonda Lee-t a Laverne & Shirley című sorozatban.

Leslie Easterbrook
Fotó: IMDb

Kilenc hónapos korában örökbe fogadták, örökbefogadó szülei, Carl és Helen Easterbrook a nebraskai Arcadiában nevelték fel. Apja zenetanárként, anyja pedig angoltanárként dolgozott. Férje Dan Wilcox forgatókönyvíró volt 2024-ben bekövetkezett haláláig. Jó barátságban volt a Rendőrakadémia egykori szereplőivel, a stábot „nagy családként” jellemezte.

Leslie Easterbrook
Fotó: IMDb

Easterbrook fiatalon színésznőként próbálkozott, de az 1970-es években még meglehetősen ismeretlen volt. Első nagyobb televíziós szerepét 1980-ban kapta, amikor a Laverne & Shirley című szituációs komédiában Rhonda Lee feltörekvő színésznő szerepét bízták rá. A sorozat hatodik, hetedik és nyolcadik évadjának állandó szereplője volt. Rhondát hiú nőként ábrázolták, aki harmadik személyben beszélt magáról és szívesen dicsekedett sikeres szerelmi életével szomszédainak.

Easterbrook első nagyobb filmszerepe Debbie Callahan volt a Rendőrakadémia (1984) című rendőrvígjátékban. Callahant az akadémia kemény és szigorú kiképzőjeként ábrázolták, aki fizikailag és szexuálisan is agresszív. Callahan szexuális kapcsolatban volt George Martin kadéttal (Andrew Rubin), persze a nő volt a domináns fél.

A Rendőrakadémia igazi kasszasiker volt, világszerte adták mozikban, rengetegszer ismételték a tévék. A filmnek hat folytatása volt: Easterbrook a második filmben nem szerepelt, de az összes többiben feltűnt, így Callahan a filmek egyik fő karaktere.

Volt egy híres vizes pólós jelenete a Rendőrakadémia 4. - Civil osztagban, 1987-ben. „Amire a legjobban emlékszem a medencés jelenet forgatásáról, az az volt, hogy ott voltak a legfurcsább statiszták. Jó néhányuk szemében láttam a kéjvágyat, dudorodtak a nadrágjaik, amint a pólóm vizesen tapadt rám. Hallottam, hogy néhányan közülük pénzt fizettek csak azért, hogy megfoghassák a melleimet, és tényleg megpróbáltak kapni valamit a pénzükért.”

A cikk folytatódik, lapozzon a képekért!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről