Vágólapra másolva!
Bár Vince Carter is a pályán volt, ezúttal Donyell Marshall vezette győzelemre a Torontót az NBA legutóbbi játéknapján. A Raptors némi meglepetésre Philadelphiából távozott győztesen, a hazaiakon még a 35 pontig jutó Iverson sem tudott segíteni.

Az, hogy Allen Iverson 35 pontja nem ért győzelmet a Sixersnek, jórészt annak következménye, hogy a vajkezű szupersztár ezúttal mindössze 25%-os teljesítménnyel tüzelt mezőnyből, ezzel a pályára került játékosok közül az egyik leggyengébb teljesítményt nyújtotta.

A vendégcsapatból a hétfőn Jalen Rose társaságában Chicagóból Kanadába szerződő Donyell Marshall vitte a prímet, a remeklő kiscsatár 27 pontot szerzett, a győzelemhez pedig nagyon kellett az is, hogy Marshallon kívül a kezdőcsapat három másik tagja is kétszámjegyű dobóteljesítményt érjen el (Carter 21, A. Williams 15, Bosh 10).

Tovább folytatja egészen elképesztő mélyrepülését az Orlando: a Magic zsinórban 16. bajnoki vereségét szenvedte el, ezzel messze látótávolságon kívül leszakadva ligautolsó. McGradyék ezúttal hazai pályán voltak kénytelenek fejet hajtani a Hornets előtt, így a tavalyi playoffot és az előszezon meccseit is beleszámolva utolsó 26 meccsükön huszonnegyedszer kaptak ki.

Eredmények:
Philadelphia 76ers - Toronto Raptors 88-95
Orlando Magic - New Orleans Hornets 91-100
Atlanta Hawks - Milwaukee Bucks 94-106
Dallas Mavericks - Washington Wizards 97-72
Denver Nuggets - Cleveland Cavaliers 115-103