Hagyta felállni a padlóra küldött ellenfelet, rá is fizetett - videó

UFC Fight Night 147
Saturday 16th March 2019 London O2 Arena Saturday 16th March 2019 UFC Fight Night 147
Jack Marshman beats John Phillips by split decision during UFC Fight Night 147 at the London O2 Arena, Greenwich on Saturday 16th March 2019. (Photo by Pat Scaasi/MI News/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A hétvégi londoni UFC Fight Night 147 rendezvényen a fehér hollónál is ritkább eset szemtanúi lehettek a nézők a két walesi, John Phillips és Jack Marshman mérkőzésén.

A londoni rendezvény nem csak Jorge Masvidal és Leon Edwards színfalak mögötti bunyója miatt marad emlékezetes. Történt, hogy két walesi sportember, John Phillips és Jack Marshman egymás ellen húzott kesztyűt, és amikor előbbi egy szép jobb csapottal padlóra küldte utóbbit, ahelyett, hogy rávetette volna magát, és megpróbálta volna a szuszt is kiverni földijéből, ez történt:

A meghajlás utáni pacsiból látszott, hogy Phillips komolyan gondolta, amit tett. Azt már nem gondolta viszont komolyan, hogy ezek után el fogja veszíteni a mérkőzést, a bírák ugyanis 29-28, 28-29, 29-28-as megosztott pontozással Marshmant hozták ki győztesnek. Phillips ábrázatán látszik, hogy meglepte a döntés: