Társoldalunk:

Meg sem próbálta elrejteni a 70 kilónyi drogot a korábbi NFL-sztár - fotó

2020.02.24. 14:36

Múlt hét óta Greg Robinsontól és Quan Braytől hangos a tengerentúli sajtó, a két korábbi NFL-játékost ugyanis több mint 70 kilónyi marihuánával kapták el az amerikai-mexikói határon. Azóta napvilágra került egy fotó, amin látszik, hogy meg sem próbálták elrejteni a csempészárut.

Robinson 2014-ben került be az NFL-be, amikor az újoncbörzén másodikként választotta ki a St. Louis Rams. A hatalmas elvárásoknak azonban nem tudott megfelelni, 2017-ben a csapat lemondott róla, így Detroitba került, de ott egy szezont sem bírt ki. A Cleveland Browns is megpróbálkozott vele, utoljára ott lépett pályára az előző idényben.

Tettestársa, Quan Bray nem sok sót evett meg az NFL-ben, a két játékos pedig még egyetemen kötött barátságot. A harmadik utas egy sofőr volt, aki semmit nem tudott az egész akcióról, a játékosok mégis megpróbálták rákenni a balhét. Mint kiderült, meg sem próbálták elrejteni a 157 fontnyi (kb. 71 kilogram) kábítószert.

A szállítmányt az egyik határőr kutyája kiszagolta, innen pedig nem volt menekülés a csempészek számára, akik valószínűleg értékesítési céllal vitték magukkal az árut. Ha elítélik őket, akár 20 évnyi börtönbüntetést is kaphatnak.