Csapatot annál jobban megalázni, ahogy LeBron James csinálta, nem nagyon lehet - videó

Chicago Bulls v Los Angeles Lakers GettyImageRank3 SPORT nba BASKETBALL
LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 08: Garrett Temple #17 of the Chicago Bulls defends against the dribble of LeBron James #23 of the Los Angeles Lakers during the first half of a game at Staples Center on January 08, 2021 in Los Angeles, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Sean M. Haffey/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A címvédő Los Angeles Lakers magabiztosan győzte le idegenben a Houston Rockets csapatát az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának kedd esti mérkőzésén.

A kalifornaiak a meccs nagy részében húsz pont körüli előnyben voltak, jellemző a fölényükre, hogy a Rockets egyszer sem tudott vezetni. A mérkőzés legeredményesebb játékosa a Lakers sztárja, LeBron James volt, akinek alig félóra játékidő kellett ahhoz, hogy 26 pontot, 8 leppattanót és 5 asszisztot jegyezzen. A második negyedben pedig megforgatta a kést a texasi csapatban:

Nézzük meg közelebbről is:

A Rockets sztárja, James Harden csupán 16 pontot szerzett, és az egész ősszel a távozását tervező klasszis a találkozó után elmondta, úgy érzi, már nem lehet helyrehozni a dolgokat közte és a csapat között, amelyik ráadásul nem is elég jó az ő igényeihez.

A Philadelphia 76ers hosszabbításban győzte le idegenben a Miami Heat csapatát. A meccs sztárja a vendégek centere, Joel Embid volt, aki 45 pontjából 35-öt a második félidőben, illetve a hosszabbításban szerzett.

Eredmények:
Philadelphia 76ers-Miami Heat 137-134 - hosszabbítás után
Brooklyn Nets-Denver Nuggets 122-116
Cleveland Cavaliers-Utah Jazz 87-117
Houston Rockets-Los Angeles Lakers 100-117
Oklahoma City Thunder-San Antonio Spurs 102-112
Golden State Warriors-Indiana Pacers 95-104