Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Meglehetősen bizarr jelenet játszódott le egy amerikai egyetemi kosárlabda-mérkőzésen, amikor egy biztonsági őr a nyakánál fogva fojtogatott egy operatőrt.

Vasárnap a St. Bonaventure 74-65-re legyőzte a VCU csapatát.

A meccs végén a játékosok óriási ünneplésbe kezdtek, azonban az erről készült felvételeken jól látható, ahogy egy operatőr a pálya szélén menekül az őt kergető biztonsági őr elől.

Az ominózus pillanatot a Daytoni Egyetem fotográfus hallgatója, Griffin Quinn örökítette meg, a kép pedig azóta már bejárta az internetet.

Feltételezhetően a biztonsági őr azt hitte, hogy az operatőr a lefújást követően rohant be a pályára, mivel a szigorú szabályok mellett az újságírók kizárólag a lelátón foglalhattak helyet, a videós azonban már korábban is a pályán volt, mivel az egyik csapathoz tartozott.

A lefújás után nagy botrány tört ki, ugyanis egyesek szerint a biztonsági őr túlzásba esett, mások viszont azon a véleményen voltak, hogy a videósnak egyértelműen jeleznie kellett volna, hogy rendelkezik megfelelő engedéllyel ahhoz, hogy a pálya szélén tartózkodhasson.

Az ügyben vizsgálat indult.

Mindent egy helyen az Eb-ről