Társoldalunk:

A baseballjátékos hátába harapott egy medve egy szarvasvadászaton - videó

2021.10.29. 11:03

A St. Louis Cardinals baseballcsapat egyik játékosa, Dalton Roach egy szarvasvadászaton vett részt, és a férfit megtámadta egy medve. A csodával határos módon a sportoló túlélte a találkozást a vadállattal, amely csak a férfi hátát harapta meg.

A St. Louis Cardinals baseballcsapat  játékosa, Dalton Roach szerencsésnek mondhatja magát, mivel egy medvetámadás áldozata lett, de pár sebbel megúszta a találkozást a vadállattal - olvasható a TMZ oldalán.

A férfi túlélte a találkozástForrás: TMZ

Dalton Roach egy szarvasvadászaton vett részt Springfield Cardinalsban, Wisconsin államban. A férfi egy fára épített vadászlesen várta a szarvasokat, amikor hirtelen feltűnt egy medve, és kis idő múlva elkezdett felfelé mászni a fára. Annyit hallottam, hogy mögöttem van a medve, és éreztem a lehetetét - mesélte el Roach, aki felvételt készített aról, hogy a medve hogyan járkál a fa alatt.

Néhány másodperc múlva a férfi azt érezte, hogy a medve megharapta a hátát. Roach megpróbálta magát nagyobbnak és félelmetesebbnek mutatnia, így sikerült elijesztenie az állatot.A férfit később ellátták a kórházban, és szerencsére pár sebbel megúszta az esetet. A férfi sebe 0:55-nél látható.