Már a 3. fordulóban megvan az NFL-szezon leglátványosabb elkapása - videó

NFL, Pittsburgh Steelers, George Pickens
CLEVELAND, OHIO - SEPTEMBER 22: George Pickens #14 of the Pittsburgh Steelers makes a one handed catch ahead of Martin Emerson Jr. #23 of the Cleveland Browns during the second quarter at FirstEnergy Stadium on September 22, 2022 in Cleveland, Ohio. Nick Cammett/Getty Images/AFP (Photo by Nick Cammett / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A Cleveland Browns hazai pályán 29-17-re legyőzte a csoportrivális Pittsburgh Steelerst a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) harmadik játékhetének a csütörtöki nyitómérkőzésén.

A meccs előtt kérdéses volt, hogy a Browns milyen állapotban lesz, mivel az előző fordulóban sokkoló vereséget szenvedett: a New York Jetstől úgy kapott ki 31-30-ra, hogy két perccel a találkozó vége előtt még 13 ponttal vezetett.

A csütörtöki mérkőzésen látottak alapján a hazai játékosok túltették magukat a fájó kudarcon, és elsősorban a negyedik negyedben mutatott kiváló játékukkal múltak felül a Steelerst. A Browns irányítója, Jacoby Brissett két touchdown-átadással zárt, a futó Nick Chubb pedig 113 yardot futott és egy td-t ért el.

A mérkőzés leglátványosabb jelenete mégis a vendégek 21 éves, újonc elkapója, George Pickens nevéhez fűződik, aki az első negyed végén egy fizikát is szinte meghazudtoló mozdulattal segítette yardokhoz a Steelers csapatát.

Pickens ezzel Odell Beckham Jr. 2014-es elkapását juttathatta sokak eszébe, aki a New York Giants játékosaként kapott el hasonló módon egy labdát a Dallas Cowboys ellen.

Eredmény, 3. játékhét:
Cleveland Browns-Pittsburgh Steelers 29-17