Már a 3. fordulóban megvan az NFL-szezon leglátványosabb elkapása - videó

2022.09.23. 09:24

A Cleveland Browns hazai pályán 29-17-re legyőzte a csoportrivális Pittsburgh Steelerst a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) harmadik játékhetének a csütörtöki nyitómérkőzésén.

A meccs előtt kérdéses volt, hogy a Browns milyen állapotban lesz, mivel az előző fordulóban sokkoló vereséget szenvedett: a New York Jetstől úgy kapott ki 31-30-ra, hogy két perccel a találkozó vége előtt még 13 ponttal vezetett.

A csütörtöki mérkőzésen látottak alapján a hazai játékosok túltették magukat a fájó kudarcon, és elsősorban a negyedik negyedben mutatott kiváló játékukkal múltak felül a Steelerst. A Browns irányítója, Jacoby Brissett két touchdown-átadással zárt, a futó Nick Chubb pedig 113 yardot futott és egy td-t ért el.

A mérkőzés leglátványosabb jelenete mégis a vendégek 21 éves, újonc elkapója, George Pickens nevéhez fűződik, aki az első negyed végén egy fizikát is szinte meghazudtoló mozdulattal segítette yardokhoz a Steelers csapatát.

Pickens ezzel Odell Beckham Jr. 2014-es elkapását juttathatta sokak eszébe, aki a New York Giants játékosaként kapott el hasonló módon egy labdát a Dallas Cowboys ellen.

Eredmény, 3. játékhét:
Cleveland Browns-Pittsburgh Steelers 29-17

Ajánlataink