Egy szál bikiniben pózolt a hóban a tulajdonos lánya, szerencsét hozott a csapatnak - kép

2023.01.22. 13:25

Az NFL-ben szereplő Kansas City Chiefs klubtulajdonosának lánya, Gracie Hunt a mínuszokban és a hóban pózolt egy szál bikiniben, ezzel kívánva szerencsét apja csapatának a Jacksonville Jaguars elleni főcsoport-elődöntőre. Nos, azt nem tudni, hogy a 2019-es Super Bowl-győztes csapat tagjai látták-e a korábbi kansasi szépségkirálynő dögös fotóját az Instgaramon, de Patrick Mahomesék 27-20-re nyertek, ezzel pedig bejutottak a konferenciadöntőbe.

A Chiefs elnök Clark Hunt lánya az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga rájátszásnak második fordulója előtt lehűtötte a kedélyeket és meglepte 200 ezres követőtáborát a közösségi médiában egy havas képpel, amin csupán egy piros Kansas City Chiefs logóval ellátott piros bikinit és egy kis kabátot visel. A futballcsapat tulajdonosának lánya 2021-ben megnyerte a Miss Kansas szépségverseny döntőjét, a fotóját elnézve pedig ez nem is lehet véletlen.

A kép szerencséthozott a Chiefsnek, ugyanis egy viszonylag szoros meccsen legyőzte a Jacksonville Jaguarst, annak ellenére is, hogy irányítója, Patrick Mahomes az első félidőben bokasérülést szenvedett.