Meccs közben csúszott ki a ketrecharcosnő melle a felsőjéből - videó

2023.02.22. 18:18

A világ vezető ketrecharcos szervezete, a UFC Las Vegasban rendezett gálájának végén Jéssica Andrade különös magyarázatot adott az Erin Blanchfield elleni vereségére.

A brazil harcművész számára 3 perccel a második menet vége előtt véget ért a találkozó, miután az amerikai riválisa levitte őt a földre. Andrade elmondta, hogy azután veszítette el a koncentrációját, hogy Blanchfield átölelésekor az egyik melle kicsúszott a felsőjéből.

„Ez nem mentség, de mielőtt földre vitt, elvesztettem a fókuszt. Ugyanis amikor elindult, a vállát közvetlenül a felsőm alá tette, és ezáltal a mellem teljesen kicsúszott – nyilatkozta a 31 éves brazil ketrecharcos. – Ettől elvesztettem a koncentrációt, és elfelejtettem kontrázni, mert csak a mellemre tudtam gondolni. Amikor a kezemmel visszatettem a mellemet a felsőbe, akkor tudott földre vinni."

Jéssica Andrade és Erin Blanchfield, még a találkozó előttForrás: Getty Images via AFP/2023 Zuffa/LLC/Handout

„De mindez a játék része, és nem kifogásként mondom, hiszen igazán remek terv volt a részéről, még ha nem is volt teljesen szándékos. Mindenre készen kell állnunk, így fel kellett volna készülnöm arra, hogy hagyjam kicsúszni a mellemet. Annyi helyen megmutatták már, így még csak nem is kellett volna emiatt aggódnom."