Löw szerint túl sokat védekeztek a négy gólt rúgó németek

Vágólapra másolva!
Joachim Löw német szövetségi kapitány szerint a vasárnapi remeklés csak a kezdet volt, van még mit javítani csapata játékán. Az ausztrálok edzője már a döntőre készül, amely számukra a következő csoportmeccs lesz, Ghána ellen.
Vágólapra másolva!

"Nagyon fontos, hogy nyertünk, mert sok önbizalmat szereztünk" - mondta Joachim Löw szövetségi kapitány Németország Ausztrália 4-0-s legyőzése után. "Már csak egy győzelem szükséges ahhoz, hogy a legjobb 16 közé kerüljünk. A játékosok nagyon-nagyon összpontosítottak, sok szép dolgot láttam, de ez még csak a kezdet" - mondta optimistán Löw.

"Még sokat kell javulnunk, elsősorban a védelem és a középpálya közötti rész lezárásában. Néha úgy éreztem túl defenzívek voltunk" - mondta a szövetségi kapitány, majd hozzátette, hogy igyekeznek változtatni ezen.

Az ausztrálok holland kapitánya, Pim Verbeek azt mondta, hogy igyekezték megnehezíteni a németek dolgát és kihasználni sebességüket, de az első 20 percben nem volt náluk a labda. "A következő meccs lesz a döntő számunkra. Nem kérdés, mindkét hátralevő meccsünket meg kell nyernünk" - mondta harcosan Verbeek. Az ausztrálok legközelebb június 19-én lépnek pályára Ghána ellen.