Társoldalunk:

Antilopvadászat miatt bukta a modellszerződést

2014.07.11. 20:38

Nem sokáig örülhetett a L'Oréal szerződésének a belga labdarúgó-válogatott egyik legszebb szurkolója, Axelle Despiegelaere ugyanis egy saját maga által elejtett vad képét osztotta meg a Facebookon, ezt követően viszont a kozmetikai cég jelezte mégsem szeretné, ha ő lenne a következő kampányuk arca.

Axelle Despiegelaere bájos arcára a futballvébé alatt figyelt fel a L'Oréal kozmetikai cég, és kedden szerződést kötött vele, hogy ő legyen a L'Oréal Professionnel hajápolási termékeinek reklámarca.

A 17 éves flamand lány azonban hibát követett el azzal, hogy Facebook-profilján olyan fotókat tett közzé, amelyeket egy afrikai vadászaton készítettek róla, és amelyeken halott antilopok mellett, puskával a kézben pózolt.

Axelle Despiegelaere: egyszer fent, egyszer lentForrás: AFP/Martin Bureau

"Nem akartam megbántani senkit, ez csak vicc volt. Köszönöm a megértést” - mondta Despiegelaere, aki állítólag csak az Egyesült Államok elleni nyolcaddöntőre próbált így hangolni.

A környezetvédelemre és az állatkísérletekre kényes L'Oréalt ez nem hatotta meg, a cég pénteken közölte, a megállapodást semmisnek tekinti.