A harapós százados nem akar több csonka vébét

fbl Horizontal
Uruguay's forward Luis Suarez celebrates after scoring during the Russia 2018 World Cup Group A football match between Uruguay and Saudi Arabia at the Rostov Arena in Rostov-On-Don on June 20, 2018. / AFP PHOTO / JOE KLAMAR / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS
Vágólapra másolva!
Az uruguayi Luis Suárez szerdán a Szaúd-Arábia elleni mérkőzésen góllal ünnepelte 100. válogatottságát. Bár a gól eléggé levente, Suárezt most inkább az foglalkoztatja, hogy élete harmadik világbajnokságát be tudja fejezni.
Vágólapra másolva!

A 2010-es dél-afrikai vébén a Ghána elleni negyeddöntő 119. percében kézzel ütött bele a labdába, ezért piros lapot kapott, Ghána pedig tizenegyest. Az afrikai csapat kihagyta, aztán jött a tizenegyespárbaj, amelyet Uruguay megnyert.

Négy évvel később az olaszok elleni összecsapáson megharapta Chilellinit. A bíró nem állította ki, de a FIFA utólag kilenc (!) mérkőzéstől eltiltotta.

Rosztovban a szaúdiak elleni meccsen viszont berámolt egy leventególt, és nem harapott meg senkit.

Igaz, Uruguaynak ez még csak a második mérkőzése volt a világbajnokságon, de miután második 1-0-s sikerükkel bejutottak a legjobb 16 közé, biztos, hogy legalább két mérkőzésük lesz még Oroszországban, úgyhogy még bármi előfordulhat.