Az angol sztár gólöröménél csak kispadon mutatott trükkje menőbb

Lingard
5554176 24.06.2018 England's Jesse Lingard reacts after scoring a goal during the World Cup Group G soccer match between England and Panama at the Nizhny Novgorod stadium, in Nizhny Novgorod, Russia, June 24, 2018. Ramil Sitdikov / Sputnik
Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-válogatott középpályása, Jesse Lingard nagy showman hírében áll, a vasárnap délutáni, Panama elleni vb-csoportmeccsen pedig ízelítőt is adott repertoárjából.
Vágólapra másolva!

Gareth Southgate csapata játszi könnyedséggel intézte el a közép-amerikai vb-újoncot, a 6-1-es győzelemmel zárult találkozó legszebb gólját kétségtelenül a Manchester United 25 éves támadója szerezte.

A gól mellett Lingard az ünneplésnek is megadta a módját, remekbeszabott tánclépésekkel rukkolt elő a szögletzászlónál. Akik jártasak napjaink egyik legnépszerűbb lövöldözős játékában, azoknak ismerős lehetett a mozdulatsor, Jesse ugyanis a Fortnite-ból kölcsönözte őket.

És ha mindez nem lett volna elég, a hosszabbítás perceiben a már lecserélt játékos a kispadon ülve is trükközött egy sort, ehhez csak egy összetekert sportszárra volt szüksége.

Nem tudjuk, mi várna ránk, ha Anglia hosszú menetelésbe kezdene a vébén, de nagyon megnéznénk, már csak Lingard miatt is. Úgyhogy: show must go on!