Meglepetésvendég járt Neymaréknál

Dani Alves
(Back row, L to R) Brazil's goalkeeper Alisson, Brazil's midfielder Casemiro, Brazil's midfielder Paulinho, Brazil's defender Thiago Silva, Brazil's midfielder Fernandinho, Brazil's defender Miranda, (front row, L to R) Brazil's defender Dani Alves, Brazil's midfielder Willian, Brazil's defender Marcelo, Brazil's forward Gabriel Jesus and Brazil's midfielder Philippe Coutinho pose for a team picture ahead their international friendly football match between Germany and Brazil in Berlin, on March 27, 2018. / AFP PHOTO / Patrik STOLLARZ
Vágólapra másolva!
Meglátogatta a brazil válogatottat Dani Alves, aki térdműtétje miatt maradt le az oroszországi labdarúgó-világbajnokságról.
Vágólapra másolva!

A 35 éves hátvéd a nemzeti csapat moszkvai szálláshelyén kereste fel társait, és az utolsó csoportkörös mérkőzést is a helyszínen tekinti meg 20 órától Szerbia ellen.

- jelentette ki a Paris Saint-Germain légiósa, hozzátéve, különös lesz számára először látni a válogatottat a nézőtérről.

Dani Alves (2, bal oldalt, lent) meglátogatta a brazilokat és a helyszínen tekinti meg a szerbek elleni utolsó csoportmeccset Forrás: AFP/Patrik Stollarz

Dani Alves május 8-án, a harmadosztályú Les Herbiers elleni kupadöntőben (2-0) szenvedett keresztszalag-szakadást, majd június elején megoperálták. Egyelőre bizonytalan, hogy mikor térhet vissza a pályára, de a prognózis szerint az őszi szezont ki kell hagynia.