Mel B a Vaginamonológokban

Vágólapra másolva!
Mel B a skót komika, Rhona Cameron és egy orosz színésznő, Ingeborga Dapkunaite oldalán szerepel a londoni New Ambassadors színház Vaginamonológok előadásában.
Vágólapra másolva!

Scary Spice négy héten át játszik a színdarabban, heti 400 fontos gázsiért. A darab további főszerepeit egy skót komika, Rhona Cameron és egy orosz színésznő, Ingeborga Dapkunaite alakítják.

A darab premierjét február 26-án tartották, ám a szereplők közt már is adódtak nézeteltérések. A problémákat az okozta, hogy Mel B sietve távozott a premiert követő partiról. Az énekesnő nem mulatott együtt a stábbal, hanem helyette Emma Buntonnal, húgával és édesanyjával vacsorázni mentek az elegáns The Ivy étterembe - adta hírül a The Mirror.

Az esetet leginkább Rhona Cameron vette a szívére, aki a partira meghívta annak a kisvárosi női focicsapatnak a tagjait, amelyben ő is játszik. "Nagyon vártam, hogy együtt szórakozzak, vagy egyek valamit Mel B-vel, de úgy látszik én, meg a lányok a csapatból nem voltunk elég vonzó társaság neki" - nyilatkozta a megsértett Cameron.

Korábban:
Vagina, vagina, vagina
Bozsik Yvette a Vagina monológokról

Ajánlat:
Mel B hivatalos oldala

Gyarapítsa CD gyűjteményét:
Spice Girls: Forever