Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Madonna újra gyermeket vár<br/>

Vágólapra másolva!
A "popzene nagyasszonya", Madonna nyilvánosságra hozta, hogy három hónapos terhes. Leendő második gyermekének apja Guy Ritchie brit filmrendező. A szülők nyílt felhívásban magánéletük tiszteletben tartására kérték a médiát.
Vágólapra másolva!

A kihívó szexualitásáról és kiváló átváltozó képességéről ismert Madonna hivatalosan is bejelentette azt, ami már hónapok óta keringett pletykaként a brit sajtóban: ismét gyermeket vár. Az énekesnő elárulta, hogy három hónapos terhes, az apa jelenlegi barátja, Guy Ritchie (A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső) brit filmrendező. Első közös gyermekük, akinek a neme még nem ismert, előreláthatólag szeptemberben "érkezik", nagyjából egy időben Madonna új albumával. (Egyes újságírók nem mulasztották el megjegyezni, hogy a szülés veszélybe sodorhatja a lemez promóciós kampányát.) A terhesség hírét a sztár lemezkiadója, a WEA is megerősítette. Madonna és Ritchie szeretnék, ha gyermekük Londonban jönne a világra. A leendő szülők megköszönték a brit média jókívánságait, és egyúttal nyilatkozatban kérték, hogy az elkövetkező, számukra különleges időszakban tartsák tiszteletben a magánéletüket.

A 41 éves Madonna nemrég azt nyilatkozta, hogy őszintén szerelmes és a nála tíz évvel fiatalabb Ritchie-be, akivel idestova egy éve járnak együtt. A brit bulvárlapok beszámolói szerint a várandós "popkirálynő" "repes az örömtől", hogy másodszor is anya lehet. Madonna korábban már többször célzott rá: szeretné, ha lenne egy testvére kislányának, aki szerinte "elkényeztetett gyerek, és jót tenne neki a vetélytárs". A személyes trénerétől, Carlos Leontól született, most három és fél éves Lourdes a hírek szerint ugyancsak el van ragadtatva.

Madonna csak rövid ideig élt együtt Lourdes apjával (amikor szakítottak, "Lola" mindössze 18 hónapos volt), mert bár már akkoriban is tartós kapcsolatra vágyott, Leon nem vált be. Úgy tűnik, Ritchie személyében végre megtalálta a megfelelő férfit, amit az is alátámaszt, hogy kijelentette: ezúttal nem zárja ki a házasság lehetőségét. Madonna eddig egyszer élt rövid, de annál viharosabb házasságban Sean Penn-nel, "Hollywood rosszfiújával".

A férjjelölt édesapja, John Ritchie mindenesetre óvatosságra intette a sajtót a találgatásokkal kapcsolatban. Mint a Sun című bulvárlapnak elmondta: a fia nem olyan, aki elhamarkodja a házasságot. A lehetséges após mindemellett jó véleménynel van a Maverick lemezkiadó főnökeként is sikeres énekesnőről: "[Madonna] elragadóan kedves, egyszerű lány. Nagyon megbízható, és nagyszerű anyja lesz Guy gyermekének ."

Az American Pie című dal feldolgozásával újra a listák élén álló Madonna jelenleg egy másik "gyermekét", új allbumát "szüli" Londonban William Orbit produceri "bábáskodása" mellett.

[origo]

Ajánló:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről