Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

South Park a komédiafesztiválon

Vágólapra másolva!
Whoopy Goldberget, Lily Tomlint és a South Park alkotóit díjazzák a jövő februárban kezdődő legrangosabb amerikai komédiafesztiválon.
Vágólapra másolva!

A Colorado állambeli Aspe-ben megrendezésre kerülő "Comedy Arts" fesztiválon Whoopy Goldberg az Amerikai Filmintézet Star Award nevű kitüntetését veheti át. A fesztivál keretein belül jutalmazzák a South Park alkotópárosát, Matt Stone-t és Trey Parkert is.

Szintén a díjazottak között van Lily Tomlin, aki a sokoldalú művészi tevékenységéért részesül elismerésben. Tomlin karrierje során számos Broadway-, televíziós és filmszerep eljátszása mellett íróként és producerként is sikert aratott. A színésznőt elsősorban az Alibi törzs című vígjátékból és Robert Altman Rövidre vágva című filmjéből ismerheti a magyar közönség,

A "Comedy Arts" fesztivál díjazottjai között az elmúlt nyolc évben olyan nagy nevek fordultak elő, mint Billy Cristal, Jerry Seinfeld, Robin Williams vagy Steve Martin. A fesztivál elsősorban azokat a művészeket jutalmazza, akik akár karrierjük kockáztatása árán is igyekeztek felhívni a közönség figyelmét a társadalmi problémákra.

[origo]

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről