Vágólapra másolva!
Kylie Minogue-ot választották meg a legjobban öltözött nőnek Nagy-Britanniában. A férfiak versenyében a Manchester United középpályása, David Beckham lett az első.
Vágólapra másolva!

A Heat magazin szavazásán az ausztrál énekesnő honfitársát, Nicole Kidmant előzte meg. Kylie-t valószínűleg videóklipjeiben viselt szexi ruhái segítették hozzá a győzelemhez.

Az ezüstérmes Nicole ruhatárából az olvasók leginkább gyönyörű cipőit emelték ki az idén. A Moulin Rouge sztárjának házassága alatt tartózkodnia kellett a magas sarkú cipőktől, a nála alaphelyzetben is alacsonyabb férje, Tom Cruise miatt. A két ausztrál sztár mögött Jennifer Lopez végzett. Gwyneth Paltrownak az idén a negyedik hellyel kellett beérnie, míg a fotómodell Kate Moss az ötödik helyet csípte el a magazin szavazásán.

David Beckham a férfiak mezőnyében olyan sztárokat utasított maga mögé, mint Robbie Williams, Jude Law és Hugh Grant. A focista nem örülhet felhőtlenül a sikerének, hiszen feleségét, a tavalyi győztes Victoriát a brit közönség idén nem szavazta be a legjobbak közé - írja az Ananova internetes újság.

[origo]

Korábban:

Kylie új barátot talált

Ajánlat:

Kylie hivatalos honlapja