Anne Heche szembesült önmagával

Vágólapra másolva!
Anne Heche előadás közben távozott a nézőtérről abban a Los Angeles-i színházban, melyben az önéletrajzi regényének színpadi adaptációját játsszák. Az All Us Crazy: The Anne Heche Monologues (Mindannyian őrültek vagyunk: Anne Heche monológjai) című darab a színésznő szerint teljes félreértés.
Vágólapra másolva!

Anne Heche - aki a 6 nap 7 éjszaka című filmmel vált világhírűvé, majd a Psycho újraforgatott változatában játszott - viszonylag korán önéletrajzi könyvet jelentetett meg (alig több, mint 30 évesen). Fiatal kora ellenére sok élményben volt része: kislánykorában édesapja megerőszakolta, majd felnőttként idősebb férfiakkal kezdett viszonyba (Steve Martinnal is járt 2 évig). Miután egész életében heteroszexuálinak hitte magát, beleszeretett egy leszbikus kolléganőjébe (Ellen DeGeneres színésznőbe), akivel aztán évekig élt együtt.

Majd egyszer csak találkozott egy férfival (Coley Laffoon operatőrrel), újra szerelmes lett, és azóta már gyereke is született. Mindez azonban nagy lelki megpróbáltatást jelentett neki, amit részletesen elmesélt a Call Me Crazy (Mondd, hogy őrült vagyok) című könyvében. Még azt is bevallotta, hogy barátnőjével való szakítása után tudathasadásos állapotba került, és önkívületben sétált a kaliforniai sivatagban. Ecstasy tablettát vett be, mert úgy érezte, hamarosan érte jön egy űrhajó, és magával ragadja.

Anne Heche rajongói oldalhttp://www.geocities.com/WestHollywood/Club/2419/Anne Heche: Call Me Crazyhttp://search.barnesandnoble.com/booksearch/isbnInquiry.asp?isbn=074321689XAz ABC exkluzív interjúja a színésznővelhttp://abcnews.go.com/sections/2020/2020/2020_010904_heche2.html

Élete azóta rendeződött, és talán ezért is lepte meg, hogy élményei milyen hatást keltenek színpadon. A Los Angeles-i Hudson Avenue Theaterben 14 színésznő adja elő a könyvből merített monológokat az All Us Crazy: The Anne Heche Monologues (Mindannyian őrültek vagyunk: Anne Heche monológjai) című darab keretében. Miután a színésznő és férje meglátták a színmű hirdetését, elhatározták, hogy maguk is megnézik. De még nem ereszkedett le a függöny az első felvonás végét jelezve, és ők már távoztak is a nézőtérről. Heche pedig csak annyit mormogott a szája szögletéből: "Ez teljesen beteges..."