Teri Harrison, a tündéri szőke

Vágólapra másolva!
Teri tizennégy évesen hagyta el édesanyja házát, és hamarosan modellkedni kezdett."Rémes gyerek voltam, de az anyukám most már mindenre büszke, amit teszek, és sokkal szorosabb is a kapcsolatunk" - vallja be.
Vágólapra másolva!
Forrás: PLAYBOY
Forrás: PLAYBOY

Teri Harrison két gyökeresen eltérő kultúra gyermeke: a huszonegy éves floridai születésű lány azonban határozottan élvezi ezt a kettősséget. Édesanyám japán, apám német" - meséli. "Hat szumóbirkózó külsejű nagybátyám és egy csöppnyi japán nagymamám van, úgyhogy a családi fotókon olyan vagyok, mint Pilátus a krédóban - szusi és sültkolbász: ez az én életem!"

Teri tizennégy évesen hagyta el édesanyja házát, és hamarosan modellkedni kezdett.
"Rémes gyerek voltam, de az anyukám most már mindenre büszke, amit teszek, és sokkal szorosabb is a kapcsolatunk" - vallja be.

"Magamat sem ismertem még igazán, arra meg végképp nem lehettem képes, hogy másokat elemezzek" - fűzi hozzá, amikor rövid ideig tartó pszichológiai tanulmányairól kérdezzük. Ezután barátjával, a Kansas City Royals játékosával Középnyugatra ment, de nem tudta megszokni az új környezetet: "Embertelen dolog olyan helyen élni, ahol nyáron negyven fok van, és hajszál híján százszázalékos a levegő páratartalma. Egyszer a házunk ablakából néztem végig, ahogy egy tornádó tisztára söpri az utcát, amelyben lakom."

További ajánlatunk a márciusi Playboyból:

Interjú Denzel Washingtonnal
Horváth Ildi, akit illik számon tartani
Szabó Tünde, a határozottan nőies