Újabb kihívás vár Beyoncéra

Vágólapra másolva!
A Grammy után több népszerű zenei irányzat - például R 'n' B/soul, rap/hip-hop és gospel - közös díjkiosztójára kerül sor március 20-án Los Angelesben a Soul Train Music Awards elnevezésű gálán, ahol ezúttal tíz kategóriában hirdetnek győztest. Az öt aranyozott Grammy-gramofon megnyerését követően Beyoncé itt négy jelölést kapott.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő Dangerously In Love című nagylemezének Mary J. Blige, Erykah Badu és a soul királynőjének titulált Aretha Franklin legutóbbi zenei anyagával kell majd megküzdenie a legjobb R 'n' B/soul album kategóriában, de érdekelt az év albuma díjért való harcban is. Beyoncé és Jay-Z a Crazy In Love című slágerével a kislemezek versenyében is indul, ahol Alicia Keys, Ashanti és Erykah Badu dalai ellenében verseng az elsőségért.

Három jelöléssel büszkélkedhet Luther Vandross a Dance With My Father című
nagylemezéért, köztük az év albuma kategóriában. Szintén több kategóriában is indul az OutKast duó, Erykah Badu, R. Kelly és az Isley Brothers, Ron Isleyval az élen.

Az előadók, a dalok és az albumok négyes csoportjain kívül a videoklipek megmérettetésére is sor kerül a Michael Jacksonról elnevezett kategóriában. Itt szintén esélyes Beyoncé Crazy in Love-ja, hacsak nem a Missy Elliott, Ludacris páros Gossip Folks-a vagy az OutKast Hey Ya! című slágere végez az első helyen.

A győzteseket a hanglemezipari, rádiós és kereskedelmi szakemberek szavazatai alapján hirdetik ki. Az ünnepi showműsorban a házigazda szerepét Alica Keys és Kenneth "Babyface" Edmonds vállalta magára. Az élő produkcióról Beyoncé, az OutKast fiúk és a showbiznisz versenyében legutóbb mellbedobással elhíresülő Janet Jackson gondoskodik.