ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Cox és Arquette: a furcsa pár
2003. július 11., péntek, 10:00|Utolsó módosítás: 2003. július 11., péntek, 10:33

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A Jóbarátok Monicája és férje, David Arquette nem arról híresek, hogy mindenben egyetértenek. Épp ellenkezőleg: egy hamarosan induló televízió műsorban megmutatják, hogyan lehet kialakítani egy közös lakást, amit mindkét fél másképp képzel el.

Courteney Cox és David Arquette házasságuk folyamán megtanulták, hogy tolerálják egymás furcsa szokásait. Courteney például igazi rendmániás - akárcsak sorozatbeli karaktere, Monica. David ellenben imádja az apró mütyűröket, amiket százszámra hurcol haza, és azt is szereti, ha barátaival együtt nézheti a meccset a tévében. Ezért aztán nekik is - mint minden házaspárnak - alkalmazkodniuk kellett egymáshoz.

Az évek során kialakított szokásokat, és a tolerancia alapfogásait mutatják be egy októberben induló tévésorozatban, mely elképzeléseik szerint a Osbourne-valóságshow és egy lakáskultúra magazin ötvözete lesz. A Mix It Up című program tehát nemcsak bepillantást enged magánéletükbe, de egyfajta tanácsadó-jelleggel is bír.


Ajánlat


A Jóbarátok honlapja

Linktár


Jóbarátok linkek

Az ugyan nyilvánvalóan nem általános, hogy egy család otthonában karaoke-berendezés (pódiummal együtt), flipper, csocsó, videojátékok, billiárdasztal, és diszkógömb is van - mint például Arquettéknél, de talán apró dísztárgyak már annál inkább. Courteney Cox színész férje megőrül a tárgyakért, és fel is halmozott jónéhényat az otthonukban. "David a gyűjteményének érzi őket, de szerintem nem nevezhetőek annak" - mondja a Jóbarátok Monicája. Talán csak a többbszáz darabból álló orosz Matjoska-baba kollekciót illetheti ezzel a fogalommal.

Courteney szerint a különbségek abból adódnak, hogy férje jópár évvel fiatalabb nála. Míg ő a 39. életévében jár, David Arquette még csak 31 esztendős. A pár egyébként közös filmje, a Sikoly forgatásán ismerkedett össze. Rajongóiknak azonban csalódniuk kell: a közös műsorban csak elvétve hajlandóak mutatkozni, és híres barátaik (pl. Jennifer Aniston és Brad Pitt) sem érkeznek majd látogatóba.

Courteney Cox tehát jövőre is csak a Jóbarátok epizódjaiban zaklatja férjét (ott a Chandlert alakító Matthew Perry-t) rendmániájával, bár ott is már csak ebben szezonban: a Jóbarátok hamarosan a végéhez ér.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

Mit adsz a testemért cserébe?


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!