ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Geszti és Oláh Ibolya segít a VIVA-nak
2005. november 17., csütörtök, 10:31|Utolsó módosítás: 2005. november 17., csütörtök, 13:28

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Két nap, és kiderül, ki nyerte az idei Táncreakciót, az egymillió forintos fődíjjal. Ifjú tehetségekből idén sem volt hiány: bár a kötelező koreográfiával akadtak néha gondok, emlékezetes alakításokat nyújtottak a döntősök. Négy videónk van a legjobbakról!


viva
A választás pillanata
Ajánlat
Anya, én sztár leszek
Helyszíni riport
Ajánlat
A Táncreakció oldala
Képgaléria
Táncreakció, 2005

VIVA: az új csapat

VIVA - CKM címlaplány-válogatás

VIVA Casting - Táncreakció

VIVA casting

Videó
Nézd meg az első hét legjobbjait!
A második hét emlékezetes pillanatai
A harmadik dózis
A negyedik menet

A döntőbe hat versenyző juthatott (köztük a Fekte Vonat énekesnője, Fatima húga is), akik együtt költöztek be egy luxuspanzióba, ahol a nagy megmérettetéshez minden feltételt biztosítottak számukra, hogy kiderüljön, ki a legjobb. Az utolsó héten minden nap egy táncostól búcsúzik a közönség, így a legvégső küzdelmet a két legügyesebb versenyző vívhatja meg.

A zsűritagok közt szerepel(t) Kasza Tibor (Crystal), Győzike, kedves neje, Béja asszony, Bruckmann Balázs, Erdőhegyi Brigitta, LL Junior, Szabó Erika, Gáspár Laci. Mivel a meghívott médiaszemáélyiségek nem profi táncosok, így csak észrevételeket tehetnek, nem ők döntenek a továbbjutást illetően. A pénteki döntőben Geszti Péter és Oláh Ibolya lesznek a vendégek, ők alkotják majd a kritikus zsűrit. Döntőbe jutott Hevesi Lilla, Librecz Ákos, Nagy Ramóna, Németh Ádám, Szedlják Ildikó, Alföldi Adrienn - utóbbi ifjú hölgy volt az első búcsúzó.

Van, akinek bejött a verseny első felvonása. Nagy Andi, a tavalyi Táncreakció győztese mostanra már boldog tánciskola-tulajdonos. A verseny után sajnos a családi ügyei nem alakultak túl jól, de szerencsére a kedvese és a tánc továbbra is tartják benne a lelket. "Miután Pesten kiörvendeztem magam, hazamentem, és várt a hideg zuhany: a szüleim egyáltalán nem örültek annak, hogy nyertem. Sőt, olyannyira elfajult a helyzet, hogy el is zavartak otthonról, még a testvéreimet is eltiltották tőlem. Nem örülnek neki, hogy táncolok. Pozitív dolgok is történtek: már nyolc városban működik az a tánciskola, amelyet elindítottam, és szerencsére nagyon nagy sikere van. A legfiatalabb tanítványom még csak három és fél éves, egy kis tündér. A legidősebb pedig már elmúlt harminc. De a tánc és a mozgás szeretete egyáltalán nem korfüggő, nem lehet se túl korán, se túl későn elkezdeni" - mondta.

Persze az egymillió forintos fődíj sem jött rosszul neki. "Miután otthonról el kellett jönnöm, a párommal lakásfelújításba fogtunk. Ha nem lett volna az a pénz, nem is tudom, mihez kezdtünk volna, meg aztán a tandíjamat is abból fizettem ki. Mindenesetre most az apróbb zökkenőket kivéve boldogan élünk a párommal, a táncot is tudom folytatni, és ezt nagyrészt a műsornak köszönhetem" - tette hozzá.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!