ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

A TV2 két éve veri át sztárokat
2006. január 20., péntek, 12:20|Utolsó módosítás: 2006. január 20., péntek, 13:05

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Nem a te napod - a rövid előzetes során nem sok derül ki a TV2 új műsoráról. Utánanéztünk, miről van szó, mivel rukkol elő a csatorna: egy két éve nagy titokban készülő, átverős show-ról van szó, ahol arra azért vigyáznak, hogy ne alázzák meg a sztárokat.


Forrás: [origo]
Sváby András ezúttal nem a komoly arcát mutatja. Egy műsorban 3-4, gondosan kitervelt átverés lesz. A jelek szerint nem a klasszikus, megalázó poénok kapnak főszerepet.
Ajánlat
Buzera: mindenki szerepe szerint - riport
Csao Darwin: kint jártunk egy forgatáson

Új szórakoztató show-t indít a TV2 kedd esténként. Két éve készítik nagy titokban, és az átvert médiaszemélyiségek közt ott van Havas Henrik, Rózsa György, Pataki Ági, Sándor Pál, Lagzi Lajcsi vagy épp Verebes István. Röviden arról van szó, hogy egy műsorban egy-egy hazai sztárt tréfálnak meg: egész napon át mennek az átverések, miközben a célszemély nem látja a kamerákat, nem sejti, hogy egy gondosan kitervelt kalandsorozat alanya lett. A főszereplő napi menetrendje néha felborul, egy szürreális világban találja magát, ahol minden elromlik, és az események furcsa, bizarr fordulatot vesznek.

Sváby András elmondta az [origo]-nak, hogy saját ötletről, saját formátumról van szó, már le is védték. Amennyiben sikeres, népszerű műsor lesz itthon, akár külföldön is lehet értékesíteni. "Két rendezővel dolgoztunk, Hollai Ivánnal és a játékfilmes Salamon Andrással. Két évig forgattuk a legnagyobb titokban, nagyon rákészültünk egy-egy emberre, sok csavar van egy napi történetben. A sztorikat nem adtuk ki a lapoknak, mert ha kiderül, mondjuk, az ötödik átverés, akkor a hatodik már nem sikerült volna" - mesélte.

A sok csetlés-botlás, a rémisztő balszerencse-sorozat után egy biztos pontja van a napnak az átvert sztár számára, egy vacsora Sváby Andrással. A kínos vagy vicces kalandok sorát átélő médiaszemélyiségek persze jól kipanaszkodják magukat az asztalnál - nem sejtvén, hogy titkosszolgálati módszerekkel egész nap megfigyelés alatt voltak, sőt a vacsoránál is filmezik őket.

"A kamerákat soha nem vették észre. A kollégák annyira ügyesek, hogy egy kocka alakú, üres lakótelepi lakásban is mindent fel tudnának venni úgy, hogy nem jönne rá a megfigyelt személy. Gyakran én sem tudom, hol bújik meg a kamera" - tette hozzá az ötletgazda.

Volt olyan átvert híresség, aki csak kacagott az egészen, de olyan is, aki pár nap gondolkodási időt kért, és csak utána adta beleegyezését. Sándor Pál például meg akarta nézni a vágott anyagot, majd - miután végig nevetett - bólintott. A húsz adás "áldozatai" közül mindössze egyvalaki akadt, aki nem tudott őszintén és felszabadultan kacagni önmagán a vacsoraasztalnál tett vallomás után: Rózsa György gondolta csupán azt, hogy kellemetlenül érezné magát, ha görbe napját a nézőkkel is megosztanák. A többiek jókat derültek saját sutaságukon.

"Bátran állíthatom, hogy ilyen őszinte és önfeledt kacagást még nem láttak a nézők a tévé képernyőjén, mint ahogy megtréfált barátaim reagáltak, amikor felfedtem, hogy mi is történt velük. Kellett végre egy olyan műsor, amely nem gonoszkodó, nem aláz meg senkit, viszont görbe tükröt tartva eléjük megmutatja, hogy milyenek is a sztárok civilben: szerethetően esendők, akárcsak a többi ember. Nem gonoszkodtunk, nem szúrtuk ki a kocsijuk gumiját. Tudtuk, ki mit szeret, így Havas Henrik a drága órákat kedveli: persze előkerül egy ilyen a történetben" - árulta el Sváby.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!