Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Bevallotta, hogy kolléganője kávéjába maszturbált

Vágólapra másolva!
A 34 éves minnesotai férfi a létező leggusztustalanabb módját választotta az irodai románcnak: a rendőrség beszámolója szerint Robert John Lind belemaszturbált kolléganője kávéjába. 
Vágólapra másolva!

Mindketten a Beisswenger’s bolthálózat alkalmazottjai voltak New Brightonban. A férfi nem csak az italba csempészte bele magjait, de a hölgy asztalára is: a beszámoló szerint Lind úgy bukott le, hogy rajtakapták az asztalnál állva, miközben izgatta magát.

A helyi lap beszámolója szerint mikor észrevették, olyan arcot vágott, mint a reflektorral szemen villantott szarvas, majd gyorsan a másik szobába távozott. Amikor a nő átvizsgálta asztalát furcsa szagot érzett, majd megtalálta az spermiumot – a kávéjába azonban beleivott.

Robert John Lind Forrás: Ramsey County Sheriff’s Office

A 2014-es nyári eset mostanáig húzódott – az első novemberi körben a bíróság előtt nem álltak meg a vádak, de mostanra megtört a férfi. Bűnösnek vallotta magát, beismerve, hogy szeméremsértő és gusztustalan cselekedetét többször is megismételte. Elmondása szerint szerelmes volt kolléganőjébe.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről