Meztelenül ehet Tokióban is, de csak, ha csinos

japán nők és a szex
Vágólapra másolva!
A londoni pucér étterem után japánban is nyílik egy hasonló, de ide csak esztétikus vendégek mehetnek. Soványnak és fiatalnak kell lenni, különben hazafordítanak.
Vágólapra másolva!

A Londonban nemrég három hónapra megnyílt The Bunyadi nevű, meztelen étterem sikere rendesen megihlette a világot, máris beharangoztak egy másik hasonlót Tokióban. A japánok azonban szigorúan megválogatják, kinek engedik meg, hogy levetkőzzön.

Úgy tűnik, a „tisztaság” lesz a legújabb trend, legalábbis abból, hogy a The Bunyadi után Tokióban is nyílik egy pucér étterem, erre következtetünk. Az Amrita ugyan csak három napig lesz nyitva júliusban (egyelőre), de a hírverés és az érdeklődés máris hatalmas. A londoni változathoz hasonlóan itt csak organikus és teljesen természetes ételeket fogyaszthatnak a vendégek, miután levetkőztek, de a The Bunyadival ellentétben

kötelezően magukon kell tartaniuk egy eldobható, papír fehérneműt.

Hogy az milyen esztétikus lesz!

Bár tekintettel rá, hogy az Amritába csak a megfelelő külsejű emberek mehetnek be, elképzelhető, hogy az ő csinosságukon még a papírbugyi sem tud rontani. A hírek szerint ugyanis csak az ehet a japán étteremben, aki még nincs 60 éves, nincsenek tetoválásai, és a magasságához képest ideális súlytól nem tér el túlságosan.

Ez a vendég bemehet és levetkőzhet, enni is kap Forrás: Amrita

Állítólag nem csak a levegőbe beszélnek, azt ígérik, hogy

a bejáratnál elkérik az igazolványokat, és aki öregebb a kívánt kornál, azt hazaküldik.

Aki pedig túlsúlyosnak látszik, azt ott helyben, a többi vendég előtt megmérik. Ha elbukik, mehet haza.

A nyilvánvaló (és talán marketingcélú) diszkrimináció nem látszik zavarni a potenciális ügyfeleket: az elérhető három estéből kettőre már eladták a jegyeket. Annak ellenére, hogy

a belépők 30-150 ezer forintba kerülnek jenben.

Bizonyára ez is felejthetetlen élményt fog nyújtani, mint a The Bunyadi, és megszabadít a tisztátalanságoktól. Meg az önbecsüléstől is, ha erre vágyik a kedves vendég.