Együtt főz a drogos és a sittes

2016.08.09. 11:49

Minimum érdekesnek ígérkezik, a VH1 csatorna által bejelentett, közös Martha Stewart és Snoop Dogg főzős realityműsor. További hírességek is várhatóak.

A háztartás koronázatlan királynője, Martha Stewart, aki korábban hónapokat ült börtönben bennfentes kereskedésért, új főzős műsort indít egy meglehetősen valószínűtlen partnerrel: Snoop Doggal.

A rapper számára szintén nem ismeretlen a fegyház, drog birtoklása és terjesztése miatt többször is megjárta fiatalabb korában az amerikai fegyházakat. Bár már korábban is nagy sikerrel vendégeskedett egy csokoládés sütemény erejéig Martha Stewart saját műsorában, a főzés iránti érdeklődése eddig kevesebb figyelmet kapott.

VacsorapartiznakForrás: VH1

A Martha és Snoop vacsorapartija munkacímet viselő műsor a tervek szerint minden héten új vendégekkel jelentkezik majd, az érdekes duó hírességeknek főz majd vacsorát közösen.

A vacsorapartijainkon bemutatjuk majd Amerika rajongását az étel, a szórakozás és a hírességek iránt” - mondta Stewart a Variety magazinnak. A háziasszonyból lett médiamogul szeretné a hagyományos főzős műsorokat egy új, minden eddigitől különböző és nagyon vicces stílusban a képernyőre vinni.

Főztek már együttForrás: marthastewart.com

„A barátnőm, Martha és én jó viszonyban vagyunk már régóta. Főzni fogunk, inni, és jól érezzük magunkat a különleges barátainkkal” - nyilatkozta Snoop, aki azt állítja, hogy alig várja, hogyan tudnak együtt dolgozni.

Erre a műsorra valószínűleg még azok is kíváncsiak lesznek, akiket nem érdekel annyira a főzés.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK