A nap videója: ehető szuperhősök

Szexi és erőszakos lenne Wonder Woman?
Vágólapra másolva!
Az ételekről szóló vagy ennivalókat felhasználó alkotóművészet meglehetősen elterjedt mostanában, a közösségi médiának köszönhetően az amatőrök körében is népszerű. Kristen Cumings azonban tökéletesen profi. 
Vágólapra másolva!

Kristen Cumings eredetileg hagyományosabb eszközökkel dologzik, akrillal és olajja fest, de a legutóbbi képregény hős találkozó, a Comic Con kedvéért cukorkából készített szuperhősös képeket.

Bár a jelly bean Magyarországon kevésbé ismert édesség, máshol szinte kultikus jelentőségű. Ha valaki nem tudná, miről is van szó, csak annyit mondunk, hogy erről mintázta J.K. Rowling is a Bagoly Berti-féle mindenízű drazsét - amit egyébként később természetesen le is gyártottak.

Édesen még jobb Forrás: ew.com

A rajongók szerint persze kár a jóféle cukorkát festményekre pazarolni, főleg, hogy utána már nem lehet megenni, hiszen ragasztós lesz. Viszont jóval diétásabb élvezete az édességeknek, az is tény.

Cumings egyébként nem az első és valószínűleg nem is az utolsó művész, aki cukorkából készít képeket, egy angol festő megalkotta már Marilyn Monroe-t és Harry Pottert is jelly beanből.