Hozzávalók a kekszekhez:
Hozzávalók a mázhoz:
Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt 170 fokra.
Keverjük össze a lisztet, a sütőport, a fahéjat, a szódabikarbónát, a szerecsendiót, a szegfűszeget és a sót.
Egy másik tálban krémesítsük egy konyhai robotgéppel a vajat és a cukrot.
Adjuk hozzá a tököt és a tojást, dolgozzuk jól össze.
Keverjük a nedves összetevőket a szárazakhoz, amint a tészta jól összeállt, tépkedjünk belőle kisebb darabokat, és nyomjuk őket egy sütőpapírral kibélelt tepsire.
Simítsuk el kekszformára.
Süssük 15-20 percig, közben készítsük el a mázat.
Olvasszuk fel a vajat egy serpenyőben, keverjük hozzá a cukrot, a vaníliát és a tejet.
Tálaljuk a kekszeket a mázzal.