Sokkot kaptak az emberek, amikor megtudták, miből áll a népszerű édes-savanyú szósz

A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
A legtöbb gyorsétteremrajongó körében népszerű párosítás az édes-savanyú mártás csirkefalatkákkal. Azonban a közkedvelt szósz tartalmaz egy bizonyos összetevőt, ami miatt az utóbbi időben egyre többen kiábrándulnak belőle és leszoknak róla.
Vágólapra másolva!

Két ausztrál rádióműsor-vezető, Jase és lauren beszélgetéséből kiderült, hogy a gyorséttermekben kínált édes-savanyú szósznak van egy igen bizarr összetevője.

Miközben Jase épp egy csirkefalatkát rágcsált, az említett szószba mártogatva, kollégája megkérdezte tőle:

Jase döbbenten közölte, hogy utálja a sárgabarackot, majd undorodva a szemetesbe dobta a kezében lévő nuggetset.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2020 Ratana21/Shutterstock. No use without permission./Ratana21

Azonban nem Jase volt az egyetlen, akit sokkolt ez a felfedezés. Sokan bele se gondoltak, mire emlékeztet az édes-savanyú szósz íze, így fel sem tűnt nekik a mindennapos fogyasztás során.

Vannak, akik emiatt teljesen kiábrándultak belőle.

Azonban nem a sárgabarackpüré az egyetlen összetevője ennek a mártásnak, többek között tartalmaz még sót, xantángumit, hagymát, fokhagymát és karamellszínezéket.

Forrás: DailyStar