9 zseniális trükk, amit minden borivónak ismernie kellene

Forrás: Good Housekeeping
1/9
Hűtsük le szőlőszemekkel a bort! Tegyük őket 5-6 órára a fagyasztóba, és használjuk, mint a jégkockátForrás: Good Housekeeping
Forrás: Good Housekeeping
2/9
Persze nemcsak szőlőszemekkel, hanem bármilyen gyümölccsel megtehetjük ezt. Főleg, ha kicsit még meg is ízesítenénk az italunkatForrás: Good Housekeeping
Forrás: Good Housekeeping
3/9
Nincs is jobb móka nyáron, mint jégkrémmel és borral a kezünkben pihenni. Ha picit felmelegszik a bor, csak belemártjuk a jégkrémet, és voilá! A bor újra hűvös, ráadásul még ízes isForrás: Good Housekeeping
Forrás: Good Housekeeping
4/9
Parafadugó-darabokkal van tele a bor? Semmi baj! Egy kávéfilterrel könnyen eltávolíthatunk minden apró darabot a pohárbólForrás: Good Housekeeping
Forrás: Good Housekeeping
5/9
A megmaradt bort érdemes lefagyasztani, majd felhasználni jégkockaként a következő könyvklub vagy csajos este alkalmával. Ahogy olvad a borkocka, úgy lesz egyre inkább tele a pohár. Hát nem nagyszerű?Forrás: Good Housekeeping
Forrás: Good Housekeeping
6/9
Ha nincs kéznél dugóhúzó, de férfi igen, akkor fúróval is kibonthatjuk a bortForrás: Good Housekeeping
Forrás: Good Housekeeping
7/9
Mi a slushie? Jég és bor keveréke. Mint a sorbet, csak gyümölcsök helyett bor kerül beleForrás: Good Housekeeping
Forrás: Good Housekeeping
8/9
Nem fogyott el a bor? Ha fóliába csomagolja a parafadugót, könnyebb visszatenni az üvegbeForrás: Good Housekeeping
Forrás: Good Housekeeping
9/9
A muffinsütő a legjobb tálca!Forrás: Good Housekeeping