Ideje életre kelteni a legszebb pillanatokat!

Vágólapra másolva!
Manapság mindent megörökítünk. A mobilunkkal, a fényképezőgépünkkel vagy akár a drónunkkal is készíthetünk fotókat, a digitális technológia pedig lehetővé teszi, hogy ezeket tárolni is tudjuk. De vajon ez elég ahhoz, hogy valóban megőrizzük a legkedvesebb emlékeinket?
Vágólapra másolva!

A digitális formában tárolt fotók sok előnnyel járnak, de nem árt néha megfordítanunk azt a bizonyos érmet, hogy a másik oldalát is lássuk. Az évek során egyre csak gyűlnek a képek, de ha nem rendszerezzük és nézzük vissza időről időre, egyszerűen elfelejtjük őket. Arról nem is beszélve, hogy elég egy törölt felhasználói fiók vagy sérült merevlemez, és oda a sok megörökített pillanat.

Mi lenne, ha inkább tapintható formában élveznénk kedvenc képeinket? A fotókönyv készítés segíthet újraélni a múltban történt eseményeket, személyes és ötletes formában megosztani azokat szeretteinkkel, sőt, akár még maradandó ajándékot is alkothatunk.

Egy fotókönyv sokkal több, mint egy egyszerű album, hiszen ízlésünket tükrözi és kreativitásunkról árulkodik. A kulcs a saját tervezés, amihez minden segítséget megkaphatunk egy okosan kidolgozott, online szerkesztőfelületen. Itt kedvünk szerint rendezgethetjük a fotókat, hozzáadhatunk szöveget, háttérképeket és díszítőelemeket, így lesz az eredmény minden ízében egyedi.

5 tipp a fotókönyv szerkesztéshez

Válasszunk egy témát vagy egy történetet: A téma lehet egy esküvő, egy születésnap vagy egy jól sikerült nyaralás, a lényeg, hogy a fotókönyvnek legyen egy fókusza.

Válogassuk meg a fotóinkat: A „kevesebb néha több” elvén válasszuk ki a legjobban sikerült, legjelentősebb képeket, és ne feledjük, hogy a fotók minősége is fontos!

Rendezzük el a fotóinkat logikus sorrendben: A fotókönyv akkor igazán élvezetes, ha egy történetet mesél el, ezért jó, ha van egy időrendi sorrend, földrajzi vagy tematikus elrendezés.

Adjunk hozzá szöveget a fotóinkhoz: A szöveg segít teljessé tenni az emlékeket egy gondolattal vagy plusz információval, adhatunk hozzá dátumot, helyszínt, akár egy idézetet is.

Válasszunk egy harmonikus színsémát: A színek különleges hangulatot adnak a könyvnek, de figyeljünk arra, hogy ez passzoljon a témához és az üzenethez.

Fotó:  internetprint.hu 

Most már csak az a kérdés, milyen fotókönyv szerkesztőt érdemes használni. Ehhez az InternetPrint Kft. online nyomdáját ajánljuk, ami mesterien alkalmazza a web to print megoldást. Csak annyi a dolgunk, hogy előcsalogatjuk a kreatív énünket és kezdődhet is az alkotás, a kiváló nyomdai minőségért a cég felel. Te készen állsz, hogy történetbe rendezd a legszebb emlékeidet?