Battle.net - 400 000 "csalót" töröltek

Vágólapra másolva!
Igencsak komoly lépésre szánta el magát a Blizzard átal üzemeltetett Battle.net, mivel nem kevesebb, mint négyszázezer hozzáférést tiltott le a Starcraft, Warcraft és Diablo csalók ténykedésének köszönhetően.
Vágólapra másolva!

Nem szép dolog nem tiszta eszközökkel előnyöket szerezni egy játékban. Ennek az állításnak a valódiságát a Battle.net-en a Blizzard játékaival, - a Warcraft III-mal, a Diablo II-vel és a Starcrafttal - nyomuló felhasználók saját virtuális bőrükön tapasztalhatták, mivel a különféle csalásokat, alkalmazó játékostársak számos jogosulatlan előnyhöz jutottak velük szemben.
A csalásokat megakadályozására tett erőfeszítések sorában most a Blizzard úgy határozott, hogy keményen a sarkára áll, és töröl 276000 Starcraft, 86000 Diablo II, valamint 41000 Warcraft III accountot. Emellett 14000 CD-kulcs időlegesen, 2000 pedig véglegesen feketelistára került a Battle.net-en.
Akik szeretnek becsületesen játszani végre egy kicsit fellélegezhetnek, a csalók pedig úgyis újabb eszközökkel próbálkoznak majd.