Vágólapra másolva!
A LucasArts bejelentette az új StarWars játék elkészültét, illetve a hivatalos megjelenési dátumot. A Knights of the Old Republic most került aranylemezre, és november 18-án érkezik a boltokba.
Vágólapra másolva!

A játék közel négyezer évvel a filmek előtt kezdődik. Amikor még a Jedik és a Sithek száma is sok ezer volt, és természetesen komoly harcok dúltak közöttük. Ebbe a világba vezet a LucasArts játéka, ahol a feladatunk a világ megmentése kis csapatunk élén.

A LucasArts hivatalosan szerepjátéknak nevezi a Knights of Old Republicot, de a képeket látva erős fenntartásaim vannak ezzel az állítással szemben. Leginkább egy RPG-elemekkel megtűzdelt akciójátéknak tűnik a program, amit hihetetlenül attraktív elemekkel öltöztettek ünneplőbe. Természetesen a StarWars mítosz ezen epizódja is gondosan tervezett keretek között mozog, láthatóan az ismert bolygók és helyszínek játszanak központi szerepet a történet alakulásában. Kíváncsian várjuk, hogy mit tud nyújtani a LucasArts legújabb játéka, melyből egy pár szép képet is kiválogattunk.
A boltokban november 18-án jelenik meg a program PC-verziója.