Élő közvetítés az internet-csúcsról

Vágólapra másolva!
Csütörtök délután online közvetítés révén tekinthetnek bele az érdeklődők a héten Genfben zajló internetes csúcstalálkozóra.
Vágólapra másolva!

Genfben szerdától péntekig tart az információs társadalom csúcstalálkozó (World Summit on the Information Society, WSIS). Az összejövetelen politikusok, szakemberek és civil szervezetek képviselői a modern kommunikációs technológiák nyújtotta lehetőségek megvitatása mellett kifejezik elkötelezettségüket ezek széles körű használata és általában az információs társadalom építése mellett.

Az internet jövőjéről vitáznak a héten/techbazis/internet/20031210azinternet.htmlA konferencia honlapjahttp://www.itu.int/wsis/

Az érdeklődők csütörtök délután 3-5 között élő közvetítés segítségével tekinthetnek bele a találkozó egyik beszélgetésébe. Az eseményen számos ország képviselői vesznek részt online konferencia révén. A résztvevők a genfi csúcs eddigi eredményeinek megvitatása mellett a hosszú távú koncepciók gyakorlati megvalósításáról és helyi stratégiákká történő alakításáról beszélgetnek.