Szlovákia
15:002024. június 21.
Ukrajna
Lengyelország
18:002024. június 21.
Ausztria

A legfrissebb játékok képei

Vágólapra másolva!
Napról napra bővül a játék screenshot-okat gyűjtő szekciónk. Jelenleg 80 új játékból találhattok képes előzetest a játék rovatban. Nem kell más tenned, mint rákattintani a képre és máris tallózhatsz a legfrissebbek között.
Vágólapra másolva!

Aktuális ajánlatunk:

Forrás: [origo]

Heroes of World War II
2004 nyarára ígéri az 1C Company-vel "szövetkezett" Codemasters a Soldiers: Heroes of World War II című stratégiai akciójáték PC-s változatának megjelenését, melyben huszonöt küldetésen át követhetjük nyomon a világháború hőseinek kalandjait.

Forrás: [origo]Star Wars Battlefront
A LucasArts újabb részleteket tárt fel a készülő Star Wars Battlefront-tal, a Csillagok háborúja világán játszódó multiplayer akciójátékkal kapcsolatban. Ezen infókból megtudhatjuk, hogy húsz fajta katona közül választhatjuk ki harcosunkat, aki tíz bolygón szállhat szembe ellenfeleivel.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Lock On
Megjelentette a UbiSoft az első hivatalos javítást a Lock On: Modern Air Combat című repülőgépes szimulátorhoz. A patch feltelepítése után számos apróbb változtatás mellett a játékosoknak erősebb MI vezérelte ellenségekkel kell farkasszemet nézniük.

Forrás: [origo]Bemutatkozik a Kombat
Hogy mikor, és mely kiadó gondozásában lát napvilágot a Kombat, azt még a fejleszto Game Factory sem tudja, az viszont bizonyos, hogy játékukkal a második világháborús stratégiák rajongóinak arcán szélesedhet tovább a mosoly.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Horizons: Empires of Istaria
A legújabb online RPG a piacon, amely azt állítja magáról, hogy megújítja a kategóriájában eddig megszokott szemléletet. A képek arról tanúskodnak, hogy sok grafikus dolgozott rajta. Ifjú titánként persze még számtalan apró gonddal és hibával küszködik, de ha kinövi magát akár a legnagyobbak közé is emelkedhet.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Dark Age of Camelot:Trials of Atlantis
Az online szerepjátékok egyre bővülő világának egy érdekes színfoltja a Dark Age of Camelot, melynek hivatalos kiegészítőjével, a Trials of Atlantisszal immár a legendás elsüllyedt kontinensen is kalandozhatunk.

Forrás: [origo]Patrician III
A tizennegyedik és a tizenhatodik század között a Hansa városok szövetsége uralta a Balti-tenger kereskedelmét. Hogy miként tudtak a derék kalmárok meggazdagodni abban az időben, arról magunk is ízelítőt kaphatunk a Patrician harmadik epizódjában.

Forrás: [origo]Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow
Tovább folytatódik minden idők egyik legsikeresebb akciójáték sorozata, a Tom Clancy művei alapján készülő Splinter Cell.
A legújabb részben Pandora szelencéjének felnyitásával próbálkozhat meg a sorozat hőse, Sam Fisher. Meglátjuk milyen szeréncsével jár főhősünk ebben az epizódban. Izgalom, akció minden mennyiségben.

Forrás: [origo]World of Warcraft
A Blizzard bejelentette hogy még január vége előtt kezdetét veszi a World of Warcraft hivatalos bétatesztje.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]

Max Payne 2
A Max Payne folytatásának kiadója, a Rockstar Games egy versenyt szervez azoknak a játékosoknak, akik késztetést éreznek magukban, hogy modulokat fejlesszenek a sikeres játékhoz.
A legügyesebb tervezők három kategóriában nyerhetnek értékes díjakat.

Forrás: [origo]Battle Mages
A GMX Media kiadója juttatja el a Buka Entertainment játékát, a Battle Mages-t a brit felhasználókhoz. A játék egy klasszikus fantasy világot vetít elénk, melyen a játékos feladata, hogy a különféle fajok képviselőit háborúba vezesse a világot fenyegető közös ellenséggel szemben. Warcraft rajongók figyelem, újabb reményteljes próbálkozás a nagy előd legyőzésére.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]War of the Rings
Kitört a háború Középföldén!
Negyvenezer dollár üti a markukat annak a versenysorozat győzteseinek, melyet a Vivendi Universal Games szervez, s melynek keretein belül a nemrég megjelent Gyűrűk ura stratégiai játék, a War of the Rings rajongói bizonyíthatják, hogy méltó utódai Rohan lovasainak. A versenysorozatot, melynek döntőjére márciusban kerül sor, az ATI Technologies, a BAWLS Guarana, valamint több Tolkien rajongóoldal is támogatja.

Forrás: [origo]Riftrunner
Még nem teljesen tiszta a kép a következő évet illetően, hogy mely programok fogják uralni az akció-szerepjátékok piacát. Valószínűleg jó eséllyel pályázik az uralkodói trónra a Dungeon Siege folytatása, valamint a Divine Divinity önálló résznek is tekinthető kiegészítője, a Riftrunner


Forrás: [origo]Ground Control 2
A Vivendi Universal és a Massive Entertainment jóvoltából megismerkedhetünk egy újabb frakcióval, melyet a Ground Control második részében választhatunk. A szóbanforgó idegenek a viron nomádok, melyek gyalogos egységei mindent felemésztő savval hagynak maradandó emléket áldozataikban.
Kattints a képre!


Forrás: [origo]Counter-Strike: Condition Zero
Még magának a Half-Lifenak a népszerűségét is megközelítette a modból "kinőtt" Counter-Strike, mellyel kapcsolatban tán csak azt kifogásolhattuk, hogy nincs benne egyjátékos mód. A megoldás nem várat már sokat magára, hisz jövő márciusban érkezik a Condition Zero kiegészítő.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről