Albánia
21:002024. június 24.
Spanyolország
Horvátország
21:002024. június 24.
Olaszország

A legfrissebb játékok képei

Vágólapra másolva!
Napról napra bővül a játék screenshot-okat gyűjtő szekciónk. Jelenleg 90 új játékból találhattok képes előzetest a játék rovatban. Nem kell más tenned, mint rákattintani a képre és máris tallózhatsz a legfrissebbek között.
Vágólapra másolva!

Aktuális ajánlatunk:

Forrás: [origo]Biosfear
Elérte az ötvenezret a Tiscali Games BiosFear című, akció-orientált MMORPG-je regisztrált felhasználóinak száma. A játék elsődleges vonzereje a várkastélyok ostromának lehetősége, valamint az, hogy saját sárkányt tarthatunk háziállatként. A gombamód szaporodó online világok ezen képviselője ígéretes azok számára is, akik gyengébb gépkapacitással vágnak neki a világháló útvesztőinek.

Forrás: [origo]Gangland
Az Egyesült Államok történelmének egy meglehetősen viszontagságos időszaka volt a szesztilalom, mely többek között megteremtette annak a szervezett bűnözésnek az alapjait, melyet a Media Mobsters játéka, a Gangland is megpróbál feleleveníteni.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Airport Tycoon 3
Harmadik részéhez érkezett az InterActive Vision repülőteres tycoon sorozata, az Airport Tycoon. Elődeihez hasonlóan a harmadik epizódban a mi feladatunk egy repülőtér létrehozása, mely biztonságosan fogadhatja a társaságok járatait.

Forrás: [origo]DRIV3R
Harmadik részéhez érkezett az a Driver sorozat, melyet sokan a Grand Theft Auto széria vetélytársaként emlegetnek, s mely minden bizonnyal bekerül azon elitbe is, mely a "megfilmesített" játékokat tartalmazza.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Far Cry
A UbiSoft és a Crytek egy demot jelentetett meg a Far Cry című first person shooter játékhoz, mely segítségével a játékhoz fejlesztett CryEngine képességeiről győződhetnek meg a játékosok. A Far Cry teljes változatát márciusra ígéri a kiadó. A képek gyönyörűek, az engine jónak tűnik, mostmár csak egy használható sztori hiányzik a sikerhez.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Everquest 2
Rengetegen várják már a legnagyobb népszerűségnek örvendő online RPG játék folytatását az Everquest 2-t. A kiadó biztos benne, hogy nem csak szebb és jobb, de látogatottabb is lesz a hamarosan boltokba kerülő program. Egy kérdés marad csak, mi lesz az Everquest 1-ben játszó játékosokkal és az évek óta dédelgetett, fejlesztgetett karaktereikkel. Reméljük erre talál megoldást a Sony ezen divíziója.

Forrás: [origo]
Blade and Sword

Az első dolog, amit feltétlen meg kell említenünk a játékkal kapcsolatban, hogy a fejlesztő Pixel Multimedia nem más, mint a hatalmas Kínai Népköztársaság fiaiból verbuválódott. Ennek egyik negatív oldala az, hogy a játék angol változata erőteljesen "tanyasiul" beszél, ez viszont eltörpül azon pozitívum mellett, melyet a dinamikusan fejlődő, hatalmas ország fejlesztőinek megjelenése jelenthet a játékipar számára. Kínában egyre többen vesznek számítógépet, és ennek következtében egyre több játék gördülhet majd le a fejlesztők futószalagjairól, mely programok zöme bizonyosan eljut Európába is.
Kattints a képre!

StarWars Galaxies
Újabb oldalt nyitott a Lucas, mely a népszeru online szerepjátékkal, a Star Wars Galaxies-zel foglalkozik. Az oldalra látogatók megismerkedhetnek a Tatooine bazárjával és kocsmáival, a játékban kószáló fajokkal, és mindezek mellett még letölteni váró csemegék is szerepelnek az étlapon.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Silent Storm
Az eredeti terveknek megfeleloen tavaly októberre vártuk a Nivaltól a Silent Storm című második világháborús stratégiai-szerepjáték hibridet, de a fejlesztők nem készültek el a tervezett idopontra. Ha minden igaz, a játék mostanra elkészült, és január végén már el is szaladhatunk megvenni.

Conan
Forrás: [origo]Régi kedvenc a mostanában kormányzói babérokra törekvő és immáron komoly politikai karriert befutott "barbár". A játék fejlesztők aktuálisnak tartották leporolni és új lehetőségekkel őjra kiadni Conan a barbár kalandjait. A képeket nézegetve elég meggyőzőnek látszik a játék azok számára akik szeretik az akciójátékokat. Arnoldnak sem ártott egy kis ráncfelvarrás.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]X2
Az Elite, majd a Privateer folytatásaként harangozták be annak idején az X: Beyond Frontiert, mely talán nem aratott akkora sikert, de ennek ellenére sokak kedvencévé vált. Hogy így lesz-e a folytatás esetében is, annak csak az idő a megmondhatója. Amikor az Electronic Arts és a Lucas levágta a Wing Commander, valamint az X-Wing/TIE Fighter nevekre hallgató aranytojást tojó tyúkokat, sokan pánikba estek, mondván most aztán annyi az űrhajós szimulátoroknak.

Forrás: [origo]Desert Storm 2
2002-ben jelent meg a Conflict: Desert Storm, mely természetesen a kilencvenes évek elejére, az öbölháború hadműveleteihez repítette vissza a játékosokat. Az amerikaiak győzelme nem volt teljes, mely maga után vonta azt az inváziót, mely Saddam Hussein rendszerének megdöntését eredményezte. A Gotham fejlesztői napra készek szerettek volna maradni, minek eredményeként megszületett a játék folytatása, a Conflict: Desert Storm II - Back to Baghdad, mely ugyan ismét az 1991-es hadjáratra összpontosít, de legalább a térség problémájával foglalkozik. A folytatásban mintegy tíz küldetést kell teljesítenünk a végső sikerhez. Minden missziónak megvannak a maga egyedi céljai, és ezen célok eléréséhez négy, különlegesen kiképzett katonát választhatunk vagy a Delta Force, vagy a brit SAS kötelékeiből.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]

Heroes of World War II
2004 nyarára ígéri az 1C Company-vel "szövetkezett" Codemasters a Soldiers: Heroes of World War II című stratégiai akciójáték PC-s változatának megjelenését, melyben huszonöt küldetésen át követhetjük nyomon a világháború hőseinek kalandjait.

Forrás: [origo]Star Wars Battlefront
A LucasArts újabb részleteket tárt fel a készülő Star Wars Battlefront-tal, a Csillagok háborúja világán játszódó multiplayer akciójátékkal kapcsolatban. Ezen infókból megtudhatjuk, hogy húsz fajta katona közül választhatjuk ki harcosunkat, aki tíz bolygón szállhat szembe ellenfeleivel.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Lock On
Megjelentette a UbiSoft az első hivatalos javítást a Lock On: Modern Air Combat című repülőgépes szimulátorhoz. A patch feltelepítése után számos apróbb változtatás mellett a játékosoknak erősebb MI vezérelte ellenségekkel kell farkasszemet nézniük.

Forrás: [origo]Bemutatkozik a Kombat
Hogy mikor, és mely kiadó gondozásában lát napvilágot a Kombat, azt még a fejleszto Game Factory sem tudja, az viszont bizonyos, hogy játékukkal a második világháborús stratégiák rajongóinak arcán szélesedhet tovább a mosoly.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Horizons: Empires of Istaria
A legújabb online RPG a piacon, amely azt állítja magáról, hogy megújítja a kategóriájában eddig megszokott szemléletet. A képek arról tanúskodnak, hogy sok grafikus dolgozott rajta. Ifjú titánként persze még számtalan apró gonddal és hibával küszködik, de ha kinövi magát akár a legnagyobbak közé is emelkedhet.
Kattints a képre!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről