Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Girls-Camp: virtuális tehénlesen Ausztriában

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A tehénshow egyik sztárja: Médi

Nyomon követhetjük a show legnépszerűbb szereplőinek, például Rudi malacnak vagy Chantalnak, a fiatal tehénnek az életét. Figyelhetjük őket, amint táplálkoznak, alszanak és kommunikálnak társaikkal, kileshetjük a kedvenc ételüket, vagy éppen azt, melyik oldalukon szeretnek feküdni és kiket fogadnak közvetlen társaságukba.

A Pig-Brother.at, illetve a Girls-Camp.at weboldalt felkeresők azonban az élő közvetítés mellett megtekinthetik a szereplőkről készült fotókat, olvashatnak a gazdaságról, ahol ezek az állatok élnek, illetve azokról a problémákról, amelyek mostanában az európai állattartókat leginkább foglalkoztatják.

Barátok közt: Jurij és Lulu

- Az osztrák gazdáknak nincsenek takargatnivalói - közölte az egyesület vezetője. Peter Gumpinger elmondta, ijesztő történetek keringenek az Európában tartott beteg állatokról, ezért határoztak úgy, hogy megmutatják országnak-világnak a valóságot.

Az élő közvetítés mellett részletesen beszámolnak a weboldalon az állattartásról, a hús feldolgozásáról és a tejtermékekről készítésének menetéről. Az internetezők megismerhetik, milyen veszélyeket rejteget a húslisztből készült táp, illetve milyen követelményei vannak a vegyszermentes, biológiai állattartásnak.

A webkamerákat egyébként rendszeresen áthelyezik a gazdaság egyik pontjáról a másikra, így hamarosan láthatóak lesznek a legelésző birkák, illetve az istállóban ácsorgó lovak. Az unikumnak számító események, show-műsorok időpontját pedig mindig előre kitűzik a weboldalakra, hogy egyetlen néző se érezze azt, kirekesztik a gazdaság mindennapi életéből.

Michaleczky Péter

Ajánló:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről