Új munkacsoportos nyomtató a Minoltától

A vállalat új felsőkategóriás fekete-fehér lézernyomtatója nyomtatója 35 lap/perc sebességre és havonta 150 ezer lap nyomtatására képes.

A Minolta-QMS PagePro 9100 felbontása eléri az 1200*1200 dpi-t. Az automatikus emulációválasztás lehetővé teszi, hogy a nyomtatási feladatnak megfelelő PostScript 3, PCL 6, vagy akár PDF emulációban nyomtasson a gép.

A printer standard Ethernet 10/100BaseTX hálózati interfésszel, Crown III technológiával és maximálisan 512 MB memóriával rendelkezik. A nyomtató interneten keresztül felügyelhető, így ellenőrizhető a kellékek fogyása, a nyomtatási munkák, a nyomtató beállításai. Opciós merevlemezzel megoldható a hálózati költségfigyelés, ekkor egyetlen egy nyomtatási munkáról több tucat adatot tudunk lekérdezni, illetve tárolni.

A PagePro 9100 a szokásos papírméreteken kívül támogatja az A3-as formátum nyomtatását is. A nyomtató alapkiépítésben egy 500 lapos univerzális papírkazettával és egy 200 lapos univerzális kézi adagolóval rendelkezik és szükség esetén még további 3 db 500 lapos papírkazettával bővíthető. A kiegészítők között megtalálható még a duplex egység, amely automatikus kétoldalas nyomtatást tesz lehetővé, a 4 rekeszes címezhető laprendező és a digitális színes szkenner.