Bővült a Chello kábeltelevíziós internethozzáférés hazai lefedettsége, miután szeptembertől Szombathely és Sopron lakói is előfizethetnek a UPC  szolgáltatására.

A UPC szeptembertől nyújtja Chello szolgáltatását a két nyugat-magyarországi városban. A két újabb terület becsatlakoztatásával kilencre bővült azon városok száma, ahol a kábeltelevíziós internetszolgáltstás elérhető. A UPC a jelenlegi fejlesztést megelőzően utoljára júliusban számolt be bővítésről, Nyíregyházán, Debrecenben, Nagykanizsán és Szolnokon ekkortól állnak rendelkezésre a szolgáltatás múszaki-technikai feltételei.

Szintén a UPC-t érintő változás, hogy a vállalat szeptembertől nem csak saját üzleteiben, hanem viszonteladői partnereken keresztül is értékesíti szolgáltatásait. A folyamatosan bővülő, egyelőre Budapesten, Debrecenben, Miskolcon, Nagykanizsán és Sopronban megtalálható körben nagyrészt számítástechnikai üzletek találhatók.

A nyári és a kora őszi fejlesztések után a UPC idén már nem tervezi újabb területek bekapcsolását, a fejlesztések a jövő évben folytatódnak. A Chello magyarországi előfizetőinek száma jelenleg meghaladja a 20 ezret.