Kedvezmények az Ultima-játékosoknak

Különféle kedvezményekben részesülhetnek az Ulima Online, illetve az Ultima X: Odyssey játékosai, amint az Electronic Arts tervei szerint a következő év márciusában útjára indítja az utóbbi online játékot.

2004 márciusában szándékozik az EA beindítani az Ultima sorozat legújabb, szintén az online játékokat gazdagító epizódját, az Ultima X: Odyssey című programot. A kiadó a játék megjelentetése mellett egy új, Ultima Premium Subscriptions elnevezésű előfizetési ajánlattal is előáll a program, illetve a jelenleg is futó Ultima Online játékosainak. Az ajánlatnak megfelelően azok a játékosok, akik mindkét programra előfizetnek, havonta mindössze 19,98 dollárt fizetnek, ami hat zöldhasúval kevesebb, mint az ajánlat igénybe vétele nélküli díj. Emellett azok az Ultima Online játékosok, akik az Odyssey indulásának pillanatában is előfizetői lesznek még az UO-nak, kilencven napig ingyenesen járhatják be az Ultima X világát.
Hát bizony az Ultima sorozat felett eljárt az idő, nincs mit tenni, engedni kell az árból. Nem hinném, hogy ez komolyabb növekedést okozna a játékosok számában.