Nyártól megváltozott feltételekkel kínálja az Axelero az internetes és a kapcsolódó telefonköltségeket egyben tartalmazó internet-hozzáféréseit. A kombinált díjcsomagok hozzáférési limitje ezentúl napszaktól függetlenül használható fel.

Az Axelero Internet július 1-től új, napszaktól független díjszabást vezetett be a Kombi 15, a Kombi 40 és a Kombi 100 modemes (kapcsolt vonali) internet-előfizetéseknél, így mostantól már nem csak egyes napszakokban használható fel az előfizetési díjakban foglalt óraszám - áll az internetszolgáltató csütörtökön kiadott közleményében. Az internethasználatot és az internetezéshez kapcsolódó telefonos percdíjakat egyben tartalmazóKombi csomagok előfizetői így ezentúl a nap bármely szakában felhasználhatják a szolgáltatáshoz tartozó 15, 40 illetve 100 órás keretet, és szintén egységes túllépési percdíjjal számolhatnak a nap bármely szakában. Az Axelero tájékoztatása szerint az új csomagok egyben a korábbinál nagyobb lefedettséget is jelentenek: az eddigi Matáv- és Invitel-területek mellett a Monortel és az Emitel szolgáltatási területén is elérhetők az új előfizetési konstrukciók.

Mint ismeretes, az internetes és telefonköltségeket egyben tartalmazó dial-up díjcsomagok 2002 nyarától hozzáférhetők. A konstrukciók az informatikai minisztérium javaslatára kerültek piacra: a szaktárca az internet-hozzáférések terjedését kívánta serkenteni az olcsó, államilag és a távközlési társaságok által közösen alacsonyan tartott árú csomagokkal. Ehhez kapcsolódik, hogy miután az állami támogatás 2003 év végéig szólt, a Matáv június végi bejelentése szerint július 1-től nem értékesíti tovább az ilyen hozzáférési csomagokat, viszont új nagykereskedelmi ajánlatot dolgozott az internetszolgáltatók számára, így azok ezentúl saját maguk alakíthatnak ki hasonló konstrukciókat.

(Az [origo] kiadója az Axelero Internet Rt.)