Október elején zárult, Vénasszonyok nyara című fotópályázatunk nyerteseit DVD-filmekkel és internetcsomagokkal díjaztuk. Tekintse meg a legjobb beküldött felvételeket!

Vénasszonyok nyara cím fotópályázatunkra szeptember közepétől október 8-án éjfélig vártuk vállalkozó kedvű olvasóink kedvenc őszi digitális fényképeit. A beküldött képeket az [origo] fotósai, Fábián Évi és Mitruczky Kinga bírálták el. A zsűri döntése nyomán az első díjjal - a Jackie Chan főszereplésével készült Kamu Kém című DVD-filmet és egy 25+10 órás Axelero Netquick internetcsomagot - Novák Henriette nevű olvasónk cím nélkül beküldött felvételét jutalmazzuk.

Forrás: [origo]
Az első helyezett


A második helyezést - amelynek jutalma egy Gattaca DVD-film és egy 10+5 órás Axelero Netquick internetcsomag - Fehér Ibolya olvasónk szerezte meg fekete-fehér fotójával. A harmadik legjobb felvételnek zsűrink Pál Róbert nevű pályázónk Mákvirág a vénasszonynak című fotóját találta, nyereménye egy 25+10 órás Axelero Netquick internetcsomag.

Forrás: [origo]
II. helyezett

Forrás: --
III. helyezett


Nyerteseinknek gratulálunk, s összes pályázónknak köszönjük, hogy részt vett a megmérettetésen! Hamarosan újabb témában várjuk majd amatőrfotós olvasóink kedvenc képeit. A Vénasszonyok nyara pályázatra beérkezett legjobb felvételeket az [origo] DigiFotó rovatának galériájában lehet megtekinteni.