Kártyavékony zenelejátszó érintős vezérléssel

Vágólapra másolva!
A Samsung tavasszal Magyarországon is piacra dobja a szupervékony, elegáns K3-as zenelejátszót, amelyet háromféle kapacitással és színben lehet majd megvásárolni.
Vágólapra másolva!

A koreai gyártó K3-as modellje alig 7 milliméter vastag, a fedelét üvegszerű borítás takarja, és erős fényű OLED kijelzővel látták el, amely használaton kívül teljesen elhalványul. A modellt egy érintésérzékeny felület segítségével lehet vezérelni az általunk már kipróbált K5-ös modellhez hasonlóan, amelyen erős fénnyel rajzolódnak ki az ikonok.

A készülék fekete, bordó és élénkzöld színben jelentetik meg, az oldalát pedig elegáns ezüst szegély futja körbe. A modellen lejátszhatók mp3 és wma formátumú zenefájlok, tárolni lehet rajta JPEG képeket is, és beépített FM rádiója is van. A K3-as 2, 4 és 8 gigabájtos tárkapacitással jelenik majd meg, és 25 órán át használható egy feltöltéssel.

A lejátszó a Samsung DNSe Surround Sound technológia segítségével térhatású hangzást produkál, és automatikusan optimalizálja a hangminőséget. A modellhez egyedi tervezésű fülhallgató jár majd, és ruhára csíptethető külső hangszórót is forgalomba hoznak hozzá. A két kisebb kapacitású változat március végétől lesz elérhető 35 illetve 46 ezer forintos áron, a legnagyobb, 8 gigás modell pedig nyáron jön, és 58 ezer forintot kell majd érte fizetni.