Mobil Show a BNV-n hétvégén

Vágólapra másolva!
Szeptember 8. és 11. között rendezik meg a fővárosi Budapesti Nemzetközi Vásár területén a mobil-innovációs kiállítást, a Mobil Showt.
Vágólapra másolva!

A második Mobil Show az INFOmarkettel közös pavilonban található majd a vásárvárosban. A Nokia a kikapcsolódáshoz, a zenéhez és a játékokhoz kapcsolódó készülékekkel, a Samsung 5 megapixeles kamerával felszerelt telefonjával, a Sony Ericsson pedig három új készülékkel készül a kiállításra. A Motorola az amerikai gyártó legújabb telefonját, a PengeMoto második kiadását hozza, és nem csak a telefóniát képviselik a vállalatok, hanem a Nav N Go navigációs és mobilszoftver fejlesztő cég révén a GPS-eszközök is jelen lesznek majd.

A kiállítás érdekessége lesz a mobiltelefon-történeti kiállítás, amit a Mobil Portál szervez. és igéretük szerint több mint kétszáz ósdi készülékkel emlékeztetik a látogatókat a (nem)régmúltra. A Mobil Show szombaton és vasárnap 10 és 18 óra közt tekinthető meg a BNV B pavilonjában. A belépőjegy árát a rendezvény honlapja nem közölte.