Videojátékban tér vissza a Terminátor

Vágólapra másolva!
A filmvászon mellett PC-re, konzolokra és még mobiltelefonokra is visszatér hamarosan Terminátor: az új videojáték az ismert akciófilm negyedik epizódjának premierjével párhuzamosan kerül majd a boltokba.
Vágólapra másolva!

Egyelőre még az új, Terminator Salvation: The Future Begins alcímű rész stáblistája sem ismert, egyes meg nem erősített pletykák szerint egyébként Christian Bale fogja játszani benne a felnőtt John Connor szerepét, de ezt hivatalosan még nem erősítették meg

Mindenesetre a márkanevet birtokló Halcyon Corporation saját játékfejlesztéssel foglalkozó leányvállalatot hozott létre a Terminator 4 videojáték-változatának elkészítéséhez, hogy ne kelljen külsős cégre bízni a munkálatokat. A társaság munkatársai már hónapok óta dolgoznak az új Terminátor-játék fejlesztésén, amely gyakorlatilag minden lehetséges platformra megjelenik majd a PC-től a PlayStationön át a Nintendóig, sőt, még mobiltelefonokra is elérhető lesz.

Sajnos azonban a rajongóknak még jópárat kell aludniuk az új játék megjelenéséig, azt ugyanis csak a film premierjével párhuzamosan, tehát valószínűleg 2009 nyarán fog csak a boltokba kerülni. A Halcyon Games közlése szerint a készülő videojáték nem a film "mostohagyereke" lesz, mind a program, mind pedig a film készítése azonos prioritás mellett folyik.

2008 őszén egy másik nagy sikerű hollywoodi filmből, a Szellemirtókból is új játékprogramot készítenek, melyet a Sierra cég fejleszt, és ugyancsak minden lehetséges platformra meg fog jelenni.